Asterix en Obelix tegen de Cuijkse tempel!

De VVD was en is tegen de bouw van de Romeinse Tempel, het is zonde van het vele gemeenschapsgeld en is gestoeld op de subjectiviteit dat er veel draagvlak zou zijn.

Asterix & Obelix tegen de Cuijkse tempel!
Een burgerinitiatief is iets wat je serieus moet nemen. De indieners daarvan moet je hartelijk tegemoet treden, ook al ben je het daar niet mee eens. De VVD is van mening dat dit in de commissie niet is gebeurd en dat is jammer. Het motiveert inwoners niet om betrokken te zijn als je niet het gevoel krijgt dat je bijdrage en harde werk wordt gewaardeerd.
De VVD was en is tegen de bouw van de Romeinse Tempel, het is zonde van het vele gemeenschapsgeld en is gestoeld op de subjectiviteit dat er veel draagvlak zou zijn. Dat draagvlak is duidelijk anders gezien het initiatief en de reuring die dit heeft gegeven. Wij omarmen dan ook het initiatief en hopen dat er bij andere fracties een ander visie is gekomen na de inbreng van vorige week.
We danken de initiatiefnemers voor de genomen moeite en hopen dat zij ook in de toekomst betrokken inwoners blijven die ons als raad kritische kanttekeningen kunnen geven over voorgenomen besluiten.
Dit was onze bijdrage in de raad van 2 november. Helaas heeft het niet mogen baten en komt er een tempel. Ondanks het vele werk wat is verzet door William van den Berg en Boudewijn Kemner. De vraag is wel; wie van hen is nu Asterix en wie Obelix?